Svea Payments Palvelukuvaus

Tältä sivustolta löydät Svea Paymentsin tarjoamien maksutapojen ja palveluiden kuvaukset, materiaalit sekä ohjeistukset.

Looking for API documention?

It is here: https://sveapayments.atlassian.net/wiki/spaces/DOCS

Svea Payments & Svea Development Oy

Svea Payments on Suomen Finanssivalvonnan hyväksymä ja valvoma maksulaitos, joka perustettiin alunperin vuonna 2007 nimellä Suomen Maksuturva Oy. Svea Paymentsilta saat sinulle sopivat maksuratkaisut, osaavan tuen, tehokkaan kassanhallinnan ja lisäarvoa tuottavat ominaisuudet.

Svea Development on vuonna 2012 nimellä Maksuturva ICT Services perustettu ICT-palveluyritys. Siitä lähtien yritys on ratkonut verkkokauppojen ja yritysten haasteita tarjoamalla ja toteuttamalla ainutlaatuisia ratkaisuja Svea Paymentsin asiakkaiden verkkomyyntiin.

Vuonna 2018 molemmat yritykset tulivat osaksi Svea Group -konsernia.

Svea Developmentin tiimi koostuu ICT-alan rautaisista ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus maksamisen alan palveluiden kehittämisestä. Svea Development yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien vastaa Svea Paymentsin tarjoamien maksupalveluiden teknisestä toteutuksesta sekä hallinnasta.

Käyttöpalveluiden palvelunhallinta ja tietoturva on sertifioitu ISO/IEC 20000 ja ISO/IEC 27001 –standardien mukaisesti. Svea Paymentsilla on korkeimman tason PCI DSS Level 1 -sertifiointi, kuten myös Svea Paymentsin kaiilla korttimaksamisen teknisillä kumppaneilla. Svea Paymentsin ja Svea Developmentin asiantuntijat työskentelevät samoissa toimitiloissa Helsingin Ruoholahdessa.

Lue lisää Sveasta.

Sisällysluettelo